[Ossm-members] Сподели Кино кампања

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Thu Jun 28 12:58:36 UTC 2007


Goce Mitevski напиша:
> Нешто не гледам дека има интерес, ама еве линк и на deviantART:
> 
> http://www.deviantart.com/deviation/58577517/
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
Малку посветла да ја направиш, да се познава повеќе филмската лента 
околу струкот, другото е се ок.More information about the Ossm-members mailing list