[Ossm-members] Сподели Кино кампања

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Thu Jun 28 10:55:32 UTC 2007


On 6/28/07, Goce Mitevski <goce.mitevski at gmail.com> wrote:
> Нешто не гледам дека има интерес, ама еве линк и на deviantART:
>
> http://www.deviantart.com/deviation/58577517/

Многу си брз, неможам да те следам.

А да не заборавам, ЕКСТРА е сличево со Сподели кино. А бидејќи не
стигнав да кажам, и постерите за сподели знаење се ОДЛИЧНИ!

Е сеа треба да се мотивираме, и да собереме пари за да извадиме
квалитетни А или Б формат на постери на есен за да дојдат во полн
израз дизајниве низ градов.


-- 
Igor Stamatovski
_____________________________
Free Software Macedonia
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk


More information about the Ossm-members mailing list