[Ossm-members] Сподели Кино кампања

Biljana Kochoska biljana.kochoska at gmail.com
Thu Jun 28 12:52:51 UTC 2007


 Goce Mitevski <goce.mitevski at gmail.com> wrote:
> Нешто не гледам дека има интерес

Нема кој да мрчи затоа ;)
Супер е инаку.

Слоган под Сподели кино:
*Една поинаква перспектива*
или
„Да споделиме подобар свет."

Се зезам за вториот.
Тој е корпоративниот слоган на Космофон :)

-- 
Bi


More information about the Ossm-members mailing list