[Ossm-members] fsfe: 6 прашања за националните институти за стандарди

Новица Наков novica at bagra.org
Thu Jun 28 18:32:36 UTC 2007


направив уште една серија на поправки. вечер го праќам до fsfe.


-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list