[Ossm-members] WhyLinuxIsBetter на вики

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Tue Jun 26 17:25:32 UTC 2007


http://wiki.lugola.net/Зошто слободниот софтвер е подобар

Тука ги додадов двата текста објавени кај мене на блог пред некое време.
Ако некој сака да дополни, оригиналните текстови се на
http://www.whylinuxisbetter.net

-- 
Арангел
[ufo.linux.net.mk]
[ufo at linux.net.mk]
More information about the Ossm-members mailing list