[Ossm-members] Пропаганда

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Fri Mar 2 17:57:43 UTC 2007


On Thursday 01 March 2007 14:31, Арангел Ангов wrote:

> Ова нема врска баш. Презентациите беа организирани од страна на UNDP а
> Карпош беше избрана како една од општините во која што ќе се презентира.
> Се сомневам дека таму некој во општината воопшто разбира што е GNU/Linux
> и слободен софтвер.

За Карпош: имаше 5 презентации, се надевам разбраа што е Линукс и слободен 
софтвер, барем тие што слушаа. 

> > Ona sto treba da go napravime e da se sretnat site zainteresirani od
> > nas i na eden sostanok da se dogovorime, se razbira dokolku ima
> > interes od nasa strana.
>
> Дојдете на наредното сподели знаење во вторник, повеќето од нас се таму
> секој вторник.

За ова „ако сакате да не најдете дојдете“ ... не ми се допаѓа тој став. Како 
други од нас да чекаат нешто...акција, уфо акција :)


More information about the Ossm-members mailing list