[Ossm-members] thunderbird start page

Зоран Димовски zoki.dimovski at gmail.com
Sat Mar 3 18:02:27 UTC 2007


Јас само сакам да спомнам, уште сум за „" кога станува збор за странски
имиња во средина на речениците.
Пр. „Mozilla" , „Thunderbird" итн итн. Сепак е по правопис а и грозно
изгледа македонски и туп одма латиница :)

Поздрав, Зоки.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20070303/e0089f7c/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list