[Ossm-members] Стринг

Jovan Naumovski jove.mk at gmail.com
Tue Mar 6 11:17:21 UTC 2007


Здраво,

преведувам metacity и налетав на ваков стринг - „Remove Window From
Top“. Се мисли кога прозорецот е ставен најгоре над сите други прозорци.
Навистина ништо паметно не ми текнува, па се надевам дека некој можеби
ќе смисли нешто.

Благодарам.
More information about the Ossm-members mailing list