[Ossm-members] Ubuntu дискови

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Tue Mar 6 12:52:31 UTC 2007


На вто, 2007-03-06 во 13:28 +0100, Aleksandar Balalovski напиша:
> Лугола има потреба од околу 50тина У/К/Xубунту дискови, дали на некој му 
> заостанале ? Немаме време за нарачка, датата за кога ни се потребни е 
> најкасно до 10ти Март.

Последната верзија на CD-иња од shipit е 6.06, сега ќе излезе 7.04. Нели
е подобро да изрежете Edgy (6.10) барем, подобар е од Dapper од многу
аспекти и доаѓа со понови апликации и преводи. Тоа LTS врска нема. :)
-- 
Арангел
More information about the Ossm-members mailing list