[Ossm-members] GIMP

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Thu Mar 8 11:40:50 UTC 2007


Се бара нов оддржувач на преводот на GIMP. Владо најверојатно веќе нема
време да го оддржува преводот. Ако има некој заинтересиран нека пише
тука. 
-- 
Арангел
More information about the Ossm-members mailing list