[Ossm-members] GIMP

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Thu Mar 8 11:45:59 UTC 2007


On Thursday 08 March 2007 12:40:50 Арангел Ангов wrote:
> Се бара нов оддржувач на преводот на GIMP. Владо најверојатно веќе нема
> време да го оддржува преводот. Ако има некој заинтересиран нека пише
> тука.

Ми мириса на Стојанче. Ајде ајде...можеш! :)


More information about the Ossm-members mailing list