[Ossm-members] Македонска каменица на OpenOffice.org

DZvonko Nikolov dzvonko7 at nerdshack.com
Thu Mar 8 23:45:07 UTC 2007


Сега го посетив сајтот. Супер е. Идејата за користење
опен офис е за пофалба. Ајде сите да направиме напор 
да се направи барем нешто такво во своите општини.
Јас веќе размислувам за тоа.

Колку и кој би бил заинтересиран за изведување на 
ваква (или слична) обука на државни службеници? 
Па да почнеме да бараме чаре за пари и простор.
Ај од ОССМ да се размисли малку повеќе и подлабоко 
за тоа! Оти има потенцијал.

Поздрав
Ѕвонко Николов

>Ова не го знаев:
>http://lxer.com/module/newswire/ext_link.php?rid=81530
>
>Како сум го пропуштил?
>Има некој да го потврди?
>_______________________________________________
>Ossm-members mailing list
>Ossm-members at hedona.on.net.mk
>http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: man_004.gif
Type: image/gif
Size: 1902 bytes
Desc: not available
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20070309/375d485b/attachment.gif>


More information about the Ossm-members mailing list