[Ossm-members] Скрипта

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Fri Mar 9 10:34:14 UTC 2007


Треба да се напраи скрипта или програмче која што ќе копира датотеки
преку ftp, ќе им го менува името, ќе ги конвертира во друг формат и ќе
ги реже на DVD после тоа. Кој е заинтересиран нека ми пише за детали,
рок и пари.
-- 
Арангел
More information about the Ossm-members mailing list