[Ossm-members] GNOME - Лето на кодот 2007

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Mon Mar 12 23:43:59 UTC 2007


Официјалните постери на македонски ги има тука:
http://live.gnome.org/SummerOfCode2007/Poster

Одлична можност за средношколци и студенти да заработат преку забава и
да стекнат незаменливо искуство со помош на веќе искусните програмери
кои што се дел од проектот GNOME.

Сакам да ги замолам студентите од ФЕИТ и ПМФ што ја читаат листава, да
го испечатат и залепат постерот на нивните факултети или пак да испратат
порака со сајтот на поштенските листи на факултетите. 

http://live.gnome.org/SummerOfCode2007

Ако има заинтересирани, пријавувањето трае до 24ти март.

-- 
Арангел
More information about the Ossm-members mailing list