[Ossm-members] GNOME - Лето на кодот 2007

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Mon Mar 12 23:50:17 UTC 2007


On Tuesday 13 March 2007 00:43:59 Арангел Ангов wrote:
> Официјалните постери на македонски ги има тука:
> http://live.gnome.org/SummerOfCode2007/Poster
>
> Одлична можност за средношколци и студенти да заработат преку забава и
> да стекнат незаменливо искуство со помош на веќе искусните програмери
> кои што се дел од проектот GNOME.
>
> Сакам да ги замолам студентите од ФЕИТ и ПМФ што ја читаат листава, да
> го испечатат и залепат постерот на нивните факултети или пак да испратат
> порака со сајтот на поштенските листи на факултетите.
>
> http://live.gnome.org/SummerOfCode2007
>
> Ако има заинтересирани, пријавувањето трае до 24ти март.

Јас ќе се обидам утре да го залепам на Техничка информатика во Битола

Поздрав


More information about the Ossm-members mailing list