[Ossm-members] GNOME - Лето на кодот_2007

DZvonko Nikolov dzvonko7 at nerdshack.com
Tue Mar 13 23:27:52 UTC 2007


А у основни? може?

Мислам, кое е нивото? Да не е нешто 
„олеле мајко, бегај подалеку. ова е тешко“

Подетални информации каде да се најдат? 

Поздрав
Ѕвонко

>
>Супер, фала.
>
>Овие може да се лепат и у средни школи, кој може да испечати лист и да
>залепи нека си го собере постерот.
>
>-- 
>Арангел
>
>_______________________________________________
>Ossm-members mailing list
>Ossm-members at hedona.on.net.mk
>http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: man_004.gif
Type: image/gif
Size: 1902 bytes
Desc: not available
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20070314/e789f363/attachment.gif>


More information about the Ossm-members mailing list