[Ossm-members] GNOME - Лето на кодот 2007

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Tue Mar 13 00:16:40 UTC 2007


На вто, 2007-03-13 во 00:50 +0100, Aleksandar Balalovski напиша:
> Јас ќе се обидам утре да го залепам на Техничка информатика во Битола

Супер, фала.

Овие може да се лепат и у средни школи, кој може да испечати лист и да
залепи нека си го собере постерот.

-- 
Арангел
More information about the Ossm-members mailing list