[Ossm-members] Идеи за Викитон

Viktor Stojanovski stojanovski.viktor at gmail.com
Tue Mar 13 23:43:30 UTC 2007


вака сега, утре во 19.00 на Freenode IRC каналот #lugola ќе има брејнсторм
> сесија, така одлучивме со Јове, да се добијат идеи и предлози за тоа кои
> упатства треба да се преведуваат и какви да се пишуваат.
>
> Значи утре во 19.00 на #lugola, прелиминарно, ве молам за поголем број
> присутни на седницата.Малце е незгоден терминов, нека биди на пример во 20:30
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20070314/0afd89b8/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list