[Ossm-members] Идеи за Викитон

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Tue Mar 13 18:36:56 UTC 2007


Ок, супер, фала на идеите,

вака сега, утре во 19.00 на Freenode IRC каналот #lugola ќе има брејнсторм 
сесија, така одлучивме со Јове, да се добијат идеи и предлози за тоа кои 
упатства треба да се преведуваат и какви да се пишуваат.

Значи утре во 19.00 на #lugola, прелиминарно, ве молам за поголем број 
присутни на седницата.

Фала :)


More information about the Ossm-members mailing list