[Ossm-members] GNOME - Лето на кодот 2007

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Wed Mar 14 23:38:00 UTC 2007


On 3/14/07, savica at mt.net.mk <savica at mt.net.mk> wrote:
>
> >On Tuesday 13 March 2007 00:43:59 Арангел Ангов wrote:
> >> Официјалните постери на македонски ги има тука:
> >> http://live.gnome.org/SummerOfCode2007/Poster
>
> Испечатено. Утре ќе залепам на соодветни места во ЈИЕУ Тетово.
>


Можеш да го апдејтуваш уфо постерот или вие да додадете ливче на него,
дека акои проектот биде успешно завршен и прифатен на google summer of
code, студентите можат да добијат печат дека успешно завршиле пракса
од Слободен софтвер Македонија. На оние што им треба студенска пракса,
се разбира.

-- 

Igor Stamatovski


More information about the Ossm-members mailing list