[Ossm-members] GNOME - Лето на кодот 2007

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Thu Mar 15 08:20:20 UTC 2007


На чет, 2007-03-15 во 00:38 +0100, Igor Stamatovski напиша:
> Можеш да го апдејтуваш уфо постерот или вие да додадете ливче на него,
> дека акои проектот биде успешно завршен и прифатен на google summer of
> code, студентите можат да добијат печат дека успешно завршиле пракса
> од Слободен софтвер Македонија. На оние што им треба студенска пракса,
> се разбира.

Ми текна на тоа ама откако го преведов забораив да додадам. :)
Btw, има и SVG верзија можеш и ти. ;)

-- 
Арангел
More information about the Ossm-members mailing list