[Ossm-members] Вест од денешен Вечер

Misa Popovik popmisa at gmail.com
Thu Mar 15 13:44:31 UTC 2007


Во четврток 15 март 2007 Aleksandar Balalovski напиша:
> Што е тоа Microsoft- Linux леба му?

Текстот е преведен од српски или хрватски.

Иначе тоа Microsoft-Linux се сфаќа од цела реченица: алтернативите на 
Microsoft - (читај ко да има запирка) Linux и апликациите на Google.


More information about the Ossm-members mailing list