[Ossm-members] Вест од денешен Вечер

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Thu Mar 15 15:48:15 UTC 2007


Misa Popovik напиша:

>> Што е тоа Microsoft- Linux леба му?
> 
> Текстот е преведен од српски или хрватски.

Од збор до збор.

http://www.bug.hr/vijesti/index.asp?id=77581


Плус оваа вест искочи уште пред две недели на нормалните места што Чомбе
треба да ги чита како извор на вести.

На пример,
http://slashdot.org/article.pl?sid=07/03/02/1822256&tid=109


-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS!
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list