[Ossm-members] План за Сподели знаење #9, 20.03.2007 [ФЕИТ]

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Fri Mar 16 09:51:54 UTC 2007


On 3/16/07, Новица Наков <novica at bagra.org> wrote:
> Ако некој прави постери и сл. нека се пријави да знаеме. Се гледаме во ворник.

Постери ќе направам јас.  Ќе ги залепам на ФЕИТ утре.

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list