[Ossm-members] План за Сподели знаење #9, 20.03.2007 [ФЕИТ]

Новица Наков novica at bagra.org
Fri Mar 16 00:28:21 UTC 2007


Прочитајте овде:
http://spodeliznaenje.blogspot.com/2007/03/9-20032007.html

Обратете внимание на следново:

> За успешна работилница ќе ни треба рутер за безжичен интернет и што е можно
> поголем број на лаптопи. Тука може да се пријават луѓе кои можат да дојдат
> со опрема.

и

> За да имаме повеќе време, овој пат ќе почнеме порано, во 19и30, штом часот
> во амфитеатарот ќе заврши.


Ако некој прави постери и сл. нека се пријави да знаеме. Се гледаме во ворник. 

-- 
Новица

Live life on the edge but try to stay on topic.More information about the Ossm-members mailing list