[Ossm-members] План за Сподели знаење #9, 20.03.2007 [ФЕИТ]

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Fri Mar 16 11:19:21 UTC 2007


Новица Наков напиша:

>> За да имаме повеќе време, овој пат ќе почнеме порано, во 19и30, штом часот
>> во амфитеатарот ќе заврши.

Часот завршува во 19:45.

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS!
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list