[Ossm-members] План за Сподели знаење #9, 20.03.2007 [ФЕИТ]

Новица Наков novica at bagra.org
Sun Mar 18 17:37:05 UTC 2007


> > За успешна работилница ќе ни треба рутер за безжичен интернет и што е
> > можно поголем број на лаптопи. 

Нешто ново околу ова горе?

-- 
Новица

"Question authority; think for yourself." - Timothy LearyMore information about the Ossm-members mailing list