[Ossm-members] Викитон

Stojance Dimitrovski sdimitrovski at gmail.com
Sat Mar 17 12:23:44 UTC 2007


> Еве еден предлог:
> 
> content management system: site at school, joomla или drupal на македонски.
> За да може да се инсталираат во школи.
Не го заборавај WordPress. Најновата верзија слободно може да се користи
како CMS. Малце, секако, треба хакирање на WP, ама полесно е од било
кога.

Тоа...
More information about the Ossm-members mailing list