[Ossm-members] Лугола/antipirates

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Sun Mar 18 14:20:53 UTC 2007


http://www.lugola.net/antipirates/

Идеи и забелешки, прилози се добредојдени и во склоп со содржините кои се 
објавуваат на блогот ќе бидат објавени и вашите (ако ги напишите). За скоро 
ќе одиме со поактивна кампања за промоција на активноста, банери, врски итн. 

Поздрав,
Александар


More information about the Ossm-members mailing list