[Ossm-members] Викитон

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Mon Mar 19 17:32:49 UTC 2007


На пон, 2007-03-19 во 13:40 +0100, Stojance Dimitrovski напиша:
> Wordpress? Јас колку што знам нема сајтови направени во Wordpress со
> домен schools.edu.mk...

Поентата на муабетот беше дека школите се слободни што сакаат да си
постават што работи со PHP и MySQL.
-- 
Арангел
More information about the Ossm-members mailing list