[Ossm-members] Лугола/antipirates

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Mon Mar 19 17:31:53 UTC 2007


On Monday 19 March 2007 07:11:59 Новица Наков wrote:
> > http://www.lugola.net/antipirates/
>
> Слободниот софтвер не е бесплатен!

Најчесто е. Али пошто кампањата не е сеуште започната, може да одиме со 
варијанта, ефтино легално решение? Тоа би значело дека сепак треба нешто да 
се плати. Идеите се добредојдени, се разбира.

Како што кажав, пак, не е ништо online, освен овде. Еве, дискусија.


More information about the Ossm-members mailing list