[Ossm-members] wikito na lugola

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Mon Mar 19 17:45:41 UTC 2007


На пон, 2007-03-19 во 11:49 +0100, Aleksandar Balalovski напиша:
> On Monday 19 March 2007 00:03:45 Арангел Ангов wrote:
> > И?

Вики за слободен софтвер, нели ќе го менуваше името? :)
-- 
Арангел
More information about the Ossm-members mailing list