[Ossm-members] wikito na lugola

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Mon Mar 19 18:33:12 UTC 2007


On Monday 19 March 2007 18:55:52 Арангел Ангов wrote:

>
> Еј да, а може ли да се искористи стариот изглед шо го напраив ја со
> икончињата? Имаш ли бекап негде? Тоа беше баш океј, сеа има и нови икони
> можам малце да го рчнам и супер ќе изгледа. :)

Го имам во dump, ај вечер ќе видам, сега излегувам малце...


More information about the Ossm-members mailing list