[Ossm-members] иде за сподели кино другата недела

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Wed Mar 21 17:26:01 UTC 2007


Новица Наков напиша:

> revoluion os 
> 
> предавањето на joi ito за wow на 23C3.

Го имаш предавањево на убава снимка така?

Ми изгледа интересно, сега нејќам да го гледам пошто нема да дојдам
тогаш. :)

Во секој случај нема некое тематски по слично, ако идејата е баш два
часа да се пополнат?

Мислам дека не се совпаѓаат Revolution OS и ова за WoW во иста вечер да
одат.-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS!
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list