[Ossm-members] иде за сподели кино другата недела

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Thu Mar 22 19:54:29 UTC 2007


Georgi Stanojevski напиша:
> 
> Во секој случај нема некое тематски по слично, ако идејата е баш два
> часа да се пополнат?
> 
> Мислам дека не се совпаѓаат Revolution OS и ова за WoW во иста вечер да
> одат.
> 
А RevolutionOS и документарецот Making Off Elephant Dream? Супер
направен, прикажување како се користил Blender и другите опен сорс
алатки во правењето на филмот. Ја го имам, ама титл нема.More information about the Ossm-members mailing list