[Ossm-members] лого

strumjan at mol.net.mk strumjan at mol.net.mk
Thu Mar 22 07:24:50 UTC 2007


А му текна ли на некој да го побара на ОИ логото и евентуално дозвола,  
оти нели ние се залагаме за некрадење?!
Или лого не е интелектуална сопственост?
More information about the Ossm-members mailing list