[Ossm-members] лого и последен пост

Новица Наков novica at bagra.org
Thu Mar 22 15:33:15 UTC 2007


Goce Mitevski напиша: 

> > Така нема да биде логото на ОИ'84 само ќе се наслутува на него, а ќе се
> > задржи темата. Мене ми личи на маса.
>
> Ако се шест дела, се губи формата па треба да биде или предолга или
> преширока. Формата се задржува ако се 8 објекти, ама тогаш се
> зголемува празниот простор во средината и уште повеќе личи на маса.

Хм, ако веќе сакате да го менувате изгледот на оригиналното лог пробајте со 
мешање на убунту и зои... пример зои со малку поокругли форми. :)

-- 
Новица

The difference between 'involvement' and 'commitment' is like an eggs-and-ham
breakfast: the chicken was 'involved' - the pig was 'committed'.More information about the Ossm-members mailing list