[Ossm-members] Манифестот

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Thu Mar 22 15:43:40 UTC 2007


On Thursday 22 March 2007 16:40:10 Aleksandar Balalovski wrote:
> http://wiki.lugola.net/index.php/Манифестот_на_GNU_проектот
>
> Еве RC1 :) ставени се фусноти (фала Милош), проверете го преводот, мислам
> дека вака е во ред.
>
> +За Викито општо, досега има 85 содржини (не се сите вметнати од
> Викитонот), па до 7 Април, кога и Викито ќе прави 1 година, би сакал да
> видиме 100 содржини, малку ама сепак да заокружиме.

Уште две работи:

1. Дали името на содржината: „Манифестот на GNU проектот“ е добро?
2. Изгледот на Викито е променет, уфо рече дека ќе стави поубави Иконки
3. има ново Лого викито 

Поздрав


More information about the Ossm-members mailing list