[Ossm-members] Манифестот

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Thu Mar 22 15:40:10 UTC 2007


http://wiki.lugola.net/index.php/Манифестот_на_GNU_проектот

Еве RC1 :) ставени се фусноти (фала Милош), проверете го преводот, мислам дека 
вака е во ред. 

+За Викито општо, досега има 85 содржини (не се сите вметнати од Викитонот), 
па до 7 Април, кога и Викито ќе прави 1 година, би сакал да видиме 100 
содржини, малку ама сепак да заокружиме.

Поздрав


More information about the Ossm-members mailing list