[Ossm-members] иде за сподели кино другата недела

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Thu Mar 22 20:16:26 UTC 2007


На чет, 2007-03-22 во 20:54 +0100, Vladimir Stefanov напиша:
> А RevolutionOS и документарецот Making Off Elephant Dream? Супер
> направен, прикажување како се користил Blender и другите опен сорс
> алатки во правењето на филмот. Ја го имам, ама титл нема.

Го гледавме Elephants Dream веќе. :)

-- 
Арангел
More information about the Ossm-members mailing list