[Ossm-members] иде за сподели кино другата недела

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Thu Mar 22 21:25:00 UTC 2007


On Thursday 22 March 2007 22:10:28 Vladimir Stefanov wrote:
> Арангел Ангов напиша:
> > На чет, 2007-03-22 во 21:44 +0100, Vladimir Stefanov напиша:
> >> Арангел Ангов напиша:
> >>> Го гледавме Elephants Dream веќе. :)
> >>
> >> Не бе филмот, документарецот како е правен филмот.
> >
> > И тој го гледавме.
>
> Се сте гледале бе вие :-) А, The Code Linux?

Јас имам добар превод за „RevolutionOS“. За „The Code Linux“ немам никаков 
превод...

Поздрав Боби


More information about the Ossm-members mailing list