[Ossm-members] иде за сподели кино другата недела

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Thu Mar 22 21:28:02 UTC 2007


On Thursday 22 March 2007 22:10:28 Vladimir Stefanov wrote:

> Се сте гледале бе вие :-) А, The Code Linux?

Таму има и фински интервјуа од фамилијата на Торвалдс, ќе треба превод да се 
најде. Јас имам некоја бош чкарт пиратска верзија.

More information about the Ossm-members mailing list