[Ossm-members] Wordpress 2.0.5 na makedonski

Stojance Dimitrovski sdimitrovski at gmail.com
Fri Mar 23 15:42:34 UTC 2007


„Погледни го блогот"

Нели би било подобро „Види го блогот"?  „Погледни го" многу големо доаѓа, а
и некако чудно е во смисла дека „погледни го" звучи како да викаш да се види
некој предмет, а блоговите се само низа електрони што не прават атоми за да
можат да се видат...

Може да е и вака ама повеќе би ми се допаѓало „Види го блогот".  :)

Толку
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20070323/4fb4d3f6/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list