[Ossm-members] Речник на термини

Ivan Stoev i_stoev at mt.net.mk
Sat Mar 24 03:43:22 UTC 2007


Се ми се чини пред година време видов некаде на нет листа на преводи на 
компјутерски термини од Англиски на Македонски... Постои ли такво нешто 
и дали некој знае каде може да се најде?

Има ли нешто преведено од Sunbird досега? Немам многу преведувачко 
искуство но би сакал да пробам... Совет/Коментари?

ИванMore information about the Ossm-members mailing list