[Ossm-members] Sunbird на македонски

Новица Наков novica at bagra.org
Mon Mar 26 12:45:24 UTC 2007


> а во sunbird-mk ги ставив jar датетеките ако сака некој да ми види до
> кај сум па (уште подобро) и да ми укаже на грешките. Помош е добродојдена!

Кај има превод за симнување?

> Веќе спомнав, тестирано е на 0.6а, треба да се прати превод за 0.5, па
> се надевам некој ќе може да ми помогне да симнам 0.5 преку CVS дека јас
> не успеав да најдам како.

А ти што преведуваше? jar-ови? 

-- 
Новица

Магарето можеш со сила да го донесеш до река,
ама не можеш со сила да го натераш да пие вода.



More information about the Ossm-members mailing list