[Ossm-members] Sunbird на македонски

Новица Наков novica at bagra.org
Mon Mar 26 16:44:38 UTC 2007


> Па до ставив де... линк-от беше на дното во претходната порака :)
> http://www.lehigh.edu/~ivs209/sunbird-mk/mk.zip

Извини, не знам како не го видов претходно. Тоа е тоа што треба за на CVS да 
се качи ако структурата на директориумите е ок.

Кажи само дали преведуваше на други места или само во /calendar ?

-- 
Новица

"It is the mark of an educated mind to be able to entertain a thought without 
accepting it." - AristotleMore information about the Ossm-members mailing list