[Ossm-members] Vista презентација во Македонија

Stojance Dimitrovski sdimitrovski at gmail.com
Tue Mar 27 19:58:44 UTC 2007


Здраво!

Во Сабота, 31 Март во 11:30 на плоштад Македонија ќе има таканаречен
„Мајкрософт "Wow" настан и промоција на најновите производи: Windows
Vista и 2007 Office system“.

Што предлагате Ние да правиме на овој ден. Некако да им се спротиставиме
на M$ и да ги едуцираме граѓаните кои ќе бидат таму дека постои подобра
и посигурна алтернатива од оние производи на M$.

Нели би било добро!?

Стојанче
More information about the Ossm-members mailing list