[Ossm-members] Vista презентација во Македонија

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Wed Mar 28 22:16:20 UTC 2007


On Wednesday 28 March 2007 22:13:01 Stojance Dimitrovski wrote:
> On Wed, 2007-03-28 at 21:35 +0200, Jovan Kostovski wrote:
> > On 3/28/07, Новица Наков <novica at bagra.org> wrote:
> > > Собирањето и не е така лош план.
> >
> > И сега што ќе правиме?
> > Маиците ОССМ, пингвините, ѓаволчињата и на
> > плоштад во сабота, па после на пиво?
> > Јас сум за.
> >
> > ПОЗДРАВ, Чомбе
>
> Јас 100% доаѓам. Со или без вас ;) :P. Да направам флаерче? Ај да... :)
>
> Само немам маица, ама тоа не е важно... :)
>

Ти оди, направи флаери (соберете таму пари, ова за големите важи!), а ние ќе 
ти дадеме Маичка од Лугола ;)

Ајде, ајде...биче жустро! :)


More information about the Ossm-members mailing list