[Ossm-members] Vista презентација во Македонија

Stojance Dimitrovski sdimitrovski at gmail.com
Wed Mar 28 20:13:01 UTC 2007


On Wed, 2007-03-28 at 21:35 +0200, Jovan Kostovski wrote:
> On 3/28/07, Новица Наков <novica at bagra.org> wrote:
> > Собирањето и не е така лош план.
> 
> И сега што ќе правиме?
> Маиците ОССМ, пингвините, ѓаволчињата и на
> плоштад во сабота, па после на пиво?
> Јас сум за.
> 
> ПОЗДРАВ, Чомбе

Јас 100% доаѓам. Со или без вас ;) :P. Да направам флаерче? Ај да... :)

Само немам маица, ама тоа не е важно... :) 
More information about the Ossm-members mailing list