[Ossm-members] Vista презентација во Македонија

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Thu Mar 29 09:08:58 UTC 2007


On 3/29/07, Misa Popovic <popmisa at gmail.com> wrote:
> Ех таа поплава... Тоа беа денови ;-)

Дали тука насетувам носталгија и бегање од „реалноста"?

-- 
Igor Stamatovski


More information about the Ossm-members mailing list